Valmennuspolku henkilökohtaisesti Sinulle: Linjassa itsesi kanssa

Tule siksi, kuka oikeasti olet!

Kenelle?

Oletko tilanteessa, jossa elämässäsi on periaatteessa kaikki hyvin, mutta silti tuntuu, kuin jotain puuttuisi? Olet ehkä vähän levoton tai tyytymätön ja kannat siitä huonoa omaatuntoa? Tai käynnissä oleva voimallinen muutoksen aika herättää epämääräistä pelkoa tai turhautumista? Jos jokin näistä kysymyksistä kuvaa olotilaasi ja haluat merkityksellisyyttä elämääsi, on tämä yksilövalmennus tarkoitettu juuri Sinulle. Tällä polulla tutustut itseesi syvemmin, kuin koskaan ennen ja saat yhteyden sisäiseen viisauteesi. Jos koet olevasi valmis panostamaan itseesi ja henkilökohtaiseen kehitykseesi, saat tästä valmennuksesta siihen eväitä koko loppuelämääsi varten!

Tämän Sinä saat:

* henkilökohtaisen Sinulle räätälöidyn valmennuksen joustavasti oman aikataulusi mukaan
* yhteensä 7 x 1,5 tunnin tapaamista, joista 6 noin kuukauden välein ja viimeinen ”follow-up” kolmen kuukauden päästä  – tapaamiset voivat olla valintasi mukaan joko luonnonkauniissa Fiskarsissa, Helsingissä tai Skypen  välityksellä
* tapaamisten välillä sparraus ja sähköpostituki sekä mahdollisuus yhteen puolen tunnin puheluun / Skype-keskusteluun jokaisen tapaamisen välillä
* yhteensä noin 14 tuntia henkilökohtaista valmennusta
* harjoituksia, tehtäviä ja käytännön työkaluja arkeen vietäväksi

Ohessa on ohjelmarunko, joka taipuu henkilökohtaisen tilanteesi, tarpeidesi ja valmiutesi mukaan palvelemaan parhain päin Sinun elämääsi. Tapaamisissa käsitellyt aiheet viedään aina käytäntöön ja siten pääset näkemään todellisen kehityksen jo valmennuksen aikana. Valmennuksessa käytetään coachausta, Tasapainon Avaimet –itsetuntemusmenetelmää, läsnäoloharjoituksia sekä valmentajan oman elämän kokemuksia ja hyväksi todettuja työkaluja.

Sisältö

Ohessa on ohjelmarunko, joka taipuu henkilökohtaisen tilanteesi, tarpeidesi ja valmiutesi mukaan palvelemaan Sinun elämääsi parhain päin. Tapaamisissa käsitellyt aiheet viedään aina käytäntöön ja siten pääset näkemään todellisen kehityksen jo valmennuksen aikana. Valmennuksessa käytetään coachausta, Tasapainon Avaimet® –itsetuntemusmenetelmää, läsnäoloharjoituksia sekä valmentajan oman elämän kokemuksia ja hyväksi todettuja työkaluja.

 

 

 

Itsensä tuntemisen ytimessä: Mitä on olla itselleen totta?

1.  Kuka minä olen I ?

  • maskit/roolit, totuudellisuus, arvot

2. Kuka minä olen II ?

  • vahvuudet, ajatukset, uskomukset, itsensä arvostaminen

3. Kuka minä olen III ?

  • tunteet, keho-mieli-yhteys, liekeissä!

4. Kuka minä olen IV ?

  • kompastuskivet (esteet/rajoitukset), valinnat ja päätökset

5. Mitä minä haluan?

  • unelmat ja niiden todeksi luominen, salliminen, palkitseminen

6. Miten eteenpäin?

  • konkreettiset toimet kohti onnellista elämää, linjassa itsesi kanssa

7. Seuranta kolmen kuukauden päästä

  • oivallukset, mikä muuttunut? seuraavat askeleet

Hinta

Koko paketin hinta on 1545€ sisältäen 24% alv kertamaksuna tai kuudessa erässä maksettuna á 235€ (yhteensä 1645€). Huom! Ennen 30.6.2016 ilmoittautuneet saavat lahjaksi alkusyksyllä Viisas Elämä -sarjaan ilmestyvän kirjani: Elämän virrassa- Miten elät linjassa muutosten kanssa? (arvo n. 25€)

Miten mukaan?

Jos koet olevasi valmis elämäsi matkalle, niin ota yhteyttä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: info (at) intuitivo.fi

KYSY LISÄÄ

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin