Valmennukset ryhmille

Valmennukset ryhmille coachaavalla otteella

Interaktiiviset lyhyet tilaisuudet

1-3 tunnin tilaisuudet puheenvuoroksi erilaisiin tapahtumiin, yritysten asiakastilaisuuksiksi tai vaikka oman tiimin tai firman kauden avajaisiin, kick-offeihin. Esimerkkejä toteutuneista 2 tunnin tilaisuuksista:

Ajankäyttö

Touhuloukun taltutus – kiireen olemus pintaa syvemmältä 

Kiire on yksi tämän ajan muotisanoista ja monesti myös loistava tekosyy! Huono uutinen on se, että aika lentää. Hyvä uutinen on se, että sinä olet pilottina. Kiireen hokeminen lisää kiireen tuntua. Kuitenkin aika on yksi niistä harvoista asioista, joita meillä kaikilla on käytettävissä yhtä paljon. 

Tässä tilaisuudessa tarkistetaan aikakäsitystämme sekä kiireen taustalla vaikuttavia itsessämme olevia tekijöitä. 

Mitä hyötyä? Aikakäsityksesi ja ymmärrys ajankäytön piilomotiiveista laajenee. Mukaasi saat ainakin kaksi konkreettista työkalua kiireen taltutukseen omassa elämässäsi.

Jaksaminen ja hyvinvointi

Jokatyypin Survival Kit

Työ ja elämän rytmin kiivaus koettelee jaksamistamme monin eri tavoin. Ennen kuin stressi tai uupumus iskee, on syytä alkaa kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiinsa. Jokainen voi itse vaikuttaa ja ylläpitää jaksamistaan. 

Tässä tilaisuudessa keskustelemme mm. läsnäolosta, itseluottamuksesta, hyväksymisestä ja palkitsemisesta, omasta voimasta sekä itsensä tuntemisesta. 

Mitä hyötyä? Parituntisen herättelyn jälkeen olo on voimaantunut! Uusia ideoita sekä omaan, että työyhteisön hyvinvointiin on jo käynnistynyt. Jokainen on myös luvannut itselleen jonkin konkreettisen teon oman hyvinvointinsa kohentamiseksi.

Vuorovaikutus

Vuoroin vaikuttaminen – vuorovaikutustaidot haltuun

Vuorovaikutuksen ydin on saada viestinsä perille ymmärrettävästi. Koska tämä on helpommin sanottu, kuin tehty, riittää vuorovaikutustaidoissa meillä kaikilla kehitettävää! Ymmärtämällä paremmin tehokkaan vuorovaikutuksen lainalaisuudet sekä omat luontaiset reagointitapamme, hyväksymme helpommin myös toisten erilaiset kommunikointitavat. Näin voimme mukauttaa viestintämme helpommin läpivietäväksi. 

Mitä hyötyä? Sujuvampi vuorovaikutus näkyy niin työssä kuin vapaa-aikana väärinkäsitysten vähentymisenä sekä aiempaa parempana yhteishenkenä ja hyvinvointina.

PYYDÄ TARJOUS!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin