Retriitit

Irtiotto arjesta

Retriitti tarkoittaa vetäytymistä arkielämästä ja hiljentymistä esim. stressin välttämiseksi tai muuten vain oman hyvän olon lisäämiseksi: ilon, innostuksen ja voiman vahvistamiseksi. Kerrankin on aikaa ja lupa keskittyä itseensä.

Maisemanvaihto edesauttaa arjesta irrottautumista ja kauniit puitteet virittävät teemaan. Siksi retriitit järjestetään aina viehättävissä paikoissa lähellä luontoa.

Mitä saat?

Intuitivon retriiteissä käännetään katse sisäänpäin ja tehdään löytöjä: Mitä kaikkea minussa onkaan? Mitä minusta vielä löytyykään?  Opitaan tuntemaan itseämme aidommin ja rehellisemmin. Omia tuntoja, kokemuksia ja oivalluksia on mahdollista jakaa muiden osallistujien kanssa. Yhdessä olemisella on voimaa ja samalla opimme valtavasti toinen toisiltamme! Välillä ollaan vain hiljaa: liikutaan luonnossa, hiljennytään meditaation tai joogaan. Retriitiltä palattuasi olet saanut oivalluksia, iloa ja virtaa elämääsi.

Kokoa oma porukka!

Kokoa oma kaveri-/työ-/harraste- / jokin muu porukkasi, niin järjestetään teille sopiva retriitti jossain ihastuttavassa ympäristössä Suomessa tai ulkomailla. Tällöin voitte itse vaikuttaa myös retriitin pituuteen: esim. 2-10 päivää tai jotain siltä väliltä. Ohjelmarakenne voi sisältää läsnäoloharjoittelua, interaktiivisia valmennusosioita, kevyttä liikuntaa, vapaata aikaa ja mahdollista oheisohjelmaa.

Esimerkkinä viikon retriitin sisältö: http://www.intuitivo.fi/retriitti-espanjassa-syvasukellus-itseen/

 

KYSY RETRIITEISTÄ LISÄÄ!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin