Läsnäololauantai

Läsnäolon päivässä antaudumme täydelliselle hetkessä olemiselle aistimaan elämän ihme, joka on ympärillämme. Tiedostamme ajatuksemme, aistimme tuntemuksemme ja olotilamme sekä katsomme, mitä täydellisestä läsnäolosta kumpuaa. Läsnäolon kautta voit hetkessä löytää vastauksia mielessä pyöriviin kysymyksiisi, joihin olet yrittänyt analysoimalla saada vastauksia jo pidemmän aikaa. Tai voit löytää ilon ja rauhan tunteen, jollaista et ole aiemmin edes osannut kuvitella!

Aloitamme virittäytymällä läsnäolon olotilaan ja teemme päivän aikana monenlaisia harjoituksia. Katteluksen luontopolut ja ympäristö tukevat läsnäoloa parhaalla mahdollisella tavalla. Ajatuksia ja oivalluksia varten varaa mukaasi vihko ja kynä. Muuten varusteeksi riittää avoin mieli sekä sään mukaiset ulkoiluvarusteet, sillä olemme mahdollisimman paljon ulkona ja kävelemme metsäpoluilla.

Hinta 109€/henkilö sisältää 24% alv, valmennuksen ja ohjatut harjoitukset, keittolounaan, kahvin/teen sekä aamulla suolaisen ja iltapäivällä makean välipalan. Mikäli haluat jatkaa ihanaa olotilaa saunan lempeissä löylyissä, onnistuu se lisähintaan: 10€/henkilö. 

Päivän jälkeen olosi on rentoutunut ja voimaantunut! Kotiin vietäväksi saat hyviä vinkkejä ja työkaluja, joita voit hyödyntää omassa arjessasi. Läsnäolopäivä toteutuu, kun osallistujia on vähintään 4. Mukaan mahtuu yhteensä 10 osallistujaa.

Aika: lauantai 27.8.2016 klo 10.00-16.00, jonka jälkeen halukkaille mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen

Paikka: Katteluksen tila, Kattelus 17, Mustio

Tervetuloa mukaan!

Lisätietojawww.katteluksentila.fi. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@intuitivo.fi. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 15.8.2016!

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin