Kurssi: Yksinkertaista! Elämääsi

Elämme maailmassa, jossa kaikkea paitsi aikaa on paljon. Vaihtoehtoja on yllin kyllin ja samalla yksinkertaisistakin asioista on tullut monimutkaisia. Emme aina tunnista, mikä on meitä itseämme ja mikä ulkoa saneltua. Selkiyttääksemme elämäämme tarvitaan pysähtymistä ja keskittymistä siihen, mikä on tärkeää ja olennaista.

Ekologisuus elämäntapana on paljon enemmän kuin roskien lajittelua. Se on yhtä lailla liian tavaran ja energiaa syövien ajatusten karsimista, talouden hallintaa ja fiksuja arjen valintoja. Tämä ajankohtainen kurssi herättää tiedostamaan oleellisen meissä itsessämme ja arjessamme. Tunnistamme totuttuja tapoja ja opimme karsimaan tarpeetonta. Otamme kokonaisvaltaisesti vastuuta niin itsestämme kuin taloudestamme. Lopuksi sovimme, mitä muutoksia jokaisen tulisi omalla kohdallaan tehdä ja miten ne käytännössä viedään toteen!

Hyötyä koko rahan edestä!
Kurssilla saat  paitsi uusia näkökulmia itseesi, niin myös hyödyllisiä käytännönläheisiä vinkkejä suoraan arkeen vietäväksi ja siellä hyödynnettäväksi. Tämä kurssi maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin! Tule ja totea itse!

Aikataulu ja ohjelma
Kurssi pidetään kahtena peräkkäisenä lauantaina:

Lauantai 18.4.2015 klo 10-16.00
Ekologisuus ajatuksissa
Ekologisuus valinnoissa
Ekologisuus arjessa

Lauantai 25.4.2015 klo 10-16.00
Ekologisuus taloudessa
Ekologisuus ajassa
Ekologisuus ympäristössä
Hyvät päätökset sanoista tekoihin!

Paikka: Villa Vanha Passi, Mikolantie 9, Karjalohja (http://www.akri.fi/yhteystiedot)

Kouluttajat: intuitiivinen kouluttaja, Business Coach Kaija Pitkäniemi, Intuitivo Oy ja ammattijärjestäjä, kouluttaja Marjo Aho, Tilantunne Oy

Hinta: 190€/henkilö sisältää alv:n, kurssimateriaalit PDF:nä sekä tarjoilut (smoothie, lounas, iltapäiväkahvi). Mikäli et pääse molempiin päiviin, on mahdollista myös osallistua jompaankumpaan lauantaihin hintaan 100€.

Mukaan mahtuu 20 henkilöä. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 31.3.2015: info (at)intuitivo.fi.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin