Kuka Kaija?

Olen aikuiseen ikään ehtinyt oman tien kulkija. Kiinnostukseni elämään ja ihmisyyteen kokonaisuutena on sisäsyntyistä. Minua on aina kiehtonut ihmisenä olemisen monimuotoisuus, ihmisyyden oppiminen ja siinä kasvaminen. Koko elämä on oppimista ja elämänkoulu kaikkine vivahteineen paras mahdollinen opinahjo.

Monipuoliset työt mm. matkailun parissa (15 vuotta) ja IT-alalla (10 vuotta) sekä vuosien varrella kohtaamani erilaiset ihmiset ovat olleet mitä parhaita opettajia.

Kansainvälisyys ja matkustaminen on ollut iso osa elämääni. Vaikka sainkin työni puolesta matkustella paljon, nautin uusien kulttuurien ja ihmisten kohtaamisesta edelleen. Matkat ovat avartaneet maailmankatsomustani ja tukeneet vahvasti omaa kasvuani. Voikin sanoa, että olen käynyt keräämässä palasia itsestäni ympäri maailmaa.

Käsi on sydämen jatke ja kirjoittaminen intohimoni. Kynä ja paperi ovat jo vuosia olleet tärkein työväline, kun olen kirjannut paperille tuntojani ja oivalluksiani. Ajoittain olen ihmetellyt itsekin, että minäkö tuon tekstin kirjoitin? Oman yrityksen myötä jaan ajatuksiani joskus hyvinkin kantaaottavissa blogikirjoituksissa.

Jooga, juoksu, meditaatio, luonto ja rakkaat läheiset antavat iloa ja voimaa arkeen. Olen ottanut elämäntehtäväkseni pitää oma sydämeni hyvässä sykkeessä. Tarkoitan tällä paitsi, että pidän hyvää huolta itsestäni, niin myös pyrin ylläpitämään hyvää fiilistä kaikessa tekemisessä. Virtaavaa sykettä ja elämäniloa toivon voivani välittää myös kanssakulkijoilleni!

PYYDÄ MINUT KÄYMÄÄN!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin