Intuitivo

Image

Intuitivon tarina

Intuitivo Oy on syksyllä 2011 perustettu yhden naisen verkostoitunut yritys. Ajatus siitä syntyi jo muutama vuosi aiemmin. Olin ajanut itseni piippuun pariinkin kertaan ja nähnyt, miten stressaantuneita ja hukassa monet muutkin olivat. Kun tajusin, etten enää tunnista itseäni: en enää tiennyt, kuka olin, oli selvää, että näin ei voi jatkua! Coaching tuntui menetelmänä luontevalta ja koska olin saanut siitä itse apua, halusin jakaa sitä eteenpäin. Intuitivo-nimi oli ensimmäinen yli 40 nimivaihtoehdosta. Minua se muistuttaa luottamaan omaan intuitioon.

Perusajatus toiminnan taustalla

Hyvinvoiva ihminen heijastaa hyvää oloa myös ympäristöönsä. Koska ihminen on kokonaisuus ja kaikki lähtee aina itsestä, tähtää jokainen coachaus, koulutus ja valmennus itsetuntemuksen lisäämiseen. Mitä rehellisempi uskaltaa olla itselleen, sitä paremmin tuntee itsensä. Kokonaisvaltainen vastuullisuus ja ymmärrys valinnan vapaudesta tuovat paljon lisää merkityksellisyyttä omaan elämään!  

Näkyviä ajatuksia

Oman kerran kuussa julkaistavan blogin lisäksi Intuitivon kirjoituksia on luettavissa muuallakin. Intuitivo on mukana Arvokeskustelijat-foorumissa nostamassa esille arvoihin liittyviä teemoja. Alkuvuonna 2015 mukana arvovaltaisessa seurassa kirjoittamassa  Puheenvuoroja suomalaisesta työstä.

Kollega.fi –verkkolehdessä Intuitivo piti Coaching-palstaa (vuosina 2012-2014) yhteensä 20 kirjoituksen verran. Referenssisivulla on lisää Media-linkkejä, jossa mm. Radio Fiskarsin haastattelu sekä Aamulehdessä julkaistu juttu Työelämän tunteista.

Hyväntekeväisyyttä: Nuorten syrjäytymistä ehkäisemässä

Intuitivo on mukana yhdessä muiden suomalaisten ammattilaiscoachien joukossa tarjoamassa alle 30-vuotiaille nuorille hyväntekeväisyyscoachausta: Kasvuntukena.fi  

Arvot

  • Inhimillisyys: Kaikki lähtee ihmisestä, yksilöistä. Kuunteleminen ja asiakkaan tilanteeseen paneutuminen on toiminnan lähtökohta. Jokaiselle annetaan tilaa olla oma itsensä.
  • Luottamus: Luottamuksellisuus on perusedellytys. Valmennuksissa mahdollistetaan turvallinen ilmapiiri luovillekin ajatuksille.
  • Palvelu: Valmentaja pistää ammattitaitonsa ja persoonansa peliin. Taito valita kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopiva palvelu.

Yhteistyö ja jäsenyys  

Logo

logobanner

Logo m lilja eng       

 

 

OTA YHTEYTTÄ !

Ota yhteyttä ja kysy lisää yrityksestä

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin