Hyvinvointivalmennukset

Todellinen hyvinvointi ei tule ulkopuoleltamme, vaan se löytyy meistä itsestämme! Hyvinvoiva ihminen on sinut itsensä kanssa ja sallii itsellensä onnellisuutta. Hän säteilee hyvinvointia ympärillensä ja näin lisää hyvää oloa myös muissa ihmisissä.

Esimerkkejä hyvinvointia lisäävistä 2 tunnin tilaisuuksista:

Jokatyypin Survival Kit

Hyvinvointi ja jaksaminen ovat ajankohtaisia asioita itse kullekin. Tietoa perusperiaatteista kyllä on: riittävästi liikuntaa ja unta, sekä terveellistä monipuolista ravintoa. Koska ihminen on kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen, on hyvä tunnistaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen muutamia muitakin asioita.

Tässä tilaisuudessa käsitellään hyvinvointia laajemmasta näkökulmasta, sekä jaetaan vinkkejä, joista voi poimia itselleen sopivia selviytymiskeinoja arkeen. Pois lähtiessään jokaisella on taskussaan vähintään yksi konkreettinen toimenpide oman hyvinvoinnin lisäämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Touhuloukun taltutus – kiireen olemus pintaa syvemmältä

Kiire on yksi tämän ajan muotisanoista ja monesti myös loistava tekosyy. Huono uutinen on se, että aika lentää. Hyvä uutinen on se, että sinä olet pilottina! Kiireen hokeminen lisää kiireen tuntua. Kuitenkin aika on yksi niistä harvoista asioista, joita meillä kaikilla on käytettävissä yhtä paljon.

Tässä tilaisuudessa tarkistetaan aikakäsitystämme sekä kiireen taustalla vaikuttavia itsessämme olevia tekijöitä. Mukaasi saat ainakin kaksi konkreettista työkalua kiireen taltutukseen omassa elämässäsi.

Ryhtiliike: aikomukset sanoista teoiksi!

Monet meistä haluavat muutoksia elämäänsä. Monilla meistä on haaveita ja unelmia. Jokainen meistä joutuu tekemään elämänsä aikana useita suurempia tai pienempiä päätöksiä. Syystä tai toisesta nämä jalot ajatukset jäävät usein toteutumatta.

Tämä tilaisuus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ottaa itseään niskasta kiinni ja viedä jatkossa aikomukset sanoista teoiksi! Katsomme pintaa syvemmältä, mistä muutoksessa on kyse ja mikä meissä estää niiden toteuttamisen.  

 

Nämä ja muita valmennuksia yrityksille.

 

PYYDÄ MINUT KÄYMÄÄN!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin