Henkilökohtainen valmennus: Valovoimainen minä!

VALOVOIMAINEN MINÄ!

Olet jo jonkin aikaa elänyt tilanteessa, jossa elämä periaatteessa on hyvin: on työpaikka, perhe ja ystäviä, viihtyisä koti ja rahaakin riittävästi käytettävänä. Perusasiat ovat kunnossa, mutta silti sisällä kalvaa epämääräinen tyytymättömyys ja kannat siitä huonoa omaatuntoa. Ethän mielestäsi saisi olla tyytymätön, kun niin moni asia on hyvin. Ihmettelet itsekin, mikä sinua vaivaa, mutta et saa oikein kiinni pahan olon aiheuttajasta. Tiedät vain, että jotain on tehtävä, sillä näin ei voi jatkua!

Olet tullut pisteeseen, jossa haluat löytää merkityksellisyyttä elämääsi ja olet valmis panostamaan itseesi.

Tällä valmennuksella

 • opit arvostamaan itseäsi uudella tavalla.
 • näkemään vahvuuksiasi, kykyjäsi ja lahjojasi.
 • ottamaan omaa tilaa ja aikaa.
 • luottamaan itseesi ja omaan ainutlaatuisuuteesi.
 • olemaan itsellesi lempeä ja samalla voi moni piilossa ollut sisäinen lukko aueta.
 • uskallat ottaa oman paikkasi maailmassa ja loistaa sitä valoa, mitä sinun kuuluukin.
   Olet valmis ottamaan selvää, kuka sinä oikein olet ja mitä haluat! Olet valmis tekemään kaikkesi, että opit olemaan täydessä loistossasi ja löydät mielekkyyden elämääsi. Ymmärrät sen, että nopeita ratkaisuja ei ole – onhan nykyinen tilanteesikin kehittynyt monien vuosien aikana. Olet valmis panostamaan itseesi ja tiedostat, että tästä lähtee uusi vaihe elämässä ja se käynnistää loppuelämän kestävän kasvun.

Jos tällaiset ajatukset yhtään resonoivat hyvän tuntuisina värähtelyinä, on tämä valmennus juuri sinulle!

Tämä kuuden kuukauden intensiivinen valmennus on ennen kaikkea matka itseen. Se auttaa näkemään oman ainutlaatuisuutesi, vahvistamaan vahvuuksiasi, selkeyttämään unelmiasi sekä antamaan rohkeutta ja voimaa toteuttaa niitä. Opit myös käytännöllisiä työkaluja, joita voit hyödyntää arjessasi valmennuksen jälkeenkin.

 

VALMENNUKSEN TARJOAMAT HYÖDYT JA RATKAISUT

– MIKÄ ON TOISIN VALMENNUKSEN JÄLKEEN?

 • Itsetuntemuksesi lisääntyy. Valmennuksen jälkeen tunnet itseäsi nykyistä paremmin: tunnistat vahvuutesi ja kehityskohteesi, tiedostat rajoittavia ajatuksiasi ja uskomuksiasi, sekä opit, miten niitä voi muuttaa rakentaviksi
 • Itsetuntosi ja –luottamuksesi vahvistuvat. Opit arvostamaan ja luottamaan itseesi.
 • Moni asia itsessäsi ja elämässäsi kirkastuu, kun uskallat rehellisesti katsoa niitä uudenlaisesta näkökulmasta. Saat vastauksia, joita olet etsinyt.
 • Itsetuntosi ja –luottamuksesi vahvistuvat. Opit arvostamaan ja luottamaan itseesi.
 • Moni asia itsessäsi ja elämässäsi kirkastuu, kun uskallat rehellisesti katsoa niitä uudenlaisesta näkökulmasta. Saat vastauksia, joita olet etsinyt.
 • Olet lempeämpi ja ymmärtäväisempi itseäsi kohtaan. Hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet ja opit olemaan paras ystäväsi.
 • Opit olemaan enemmän läsnä tässä hetkessä ja kuulemaa sisäistä viisauttasi. Saat sisäistä rauhaa ja tasapainoa.
 • Opit pitämään puolesi, sanomaan ei kiitos ja tunnistamaan omat rajasi. Et enää toimi itseäsi vastaan.
 • Löydät selkeyttä siihen, mitä sinä haluat​. Uskallat unelmoida ja toteuttaa unelmiasi.
 • Saat rohkeutta tehdä tarvittavat muutokset elämässäsi. Saat kokemuksen, jota voit hyödyntää myöhemmin elämässä.
 • Löydät merkityksellisyyttä elämääsi ja samalla ilo ja valo sinussa lisääntyy. Säteilet hyvinvointia ja elinvoimaa. Olet se valo, joka sinun kuuluukin olla.
 • Annat itsellesi luvan olla onnellinen. Uskallat olla rohkeasti se, kuka oikeasti olet!
 • Haluat olla onnellinen ja nauttia elämästä.

ONKO TÄMÄ OIKEA VALMENNUS SINULLE?

JOS yksikin seuraavista ajatuksista tuntuu omalta, tiedät että tämä valmennus on sinua varten:

 • Olet valmis ottamaan selvää, kuka oikeasti olet ja mitä haluat.
 • Haluat tunnistaa oman potentiaalisi, käyttämättömät lahjasi, sekä mahdollisuutesi tuoda ne täydesti näkyväksi.
 • Olet ehkä lukenut useitakin itsetuntemusoppaita, käynyt erilaisilla kursseilla ja aina hetkellisesti saanut niistä lisäpotkua elämääsi. Silti todellista sisäistä muutosta ei ole tapahtunut.
 • Kaipaat rohkeutta toimia itseäsi kuunnellen, etkä enää muita miellyttääksesi.
 • Haluat tunnistaa rajasi ja ottaa oman voimasi täydesti käyttöösi.
 • Haluat löytää ilon, innostuksen ja inspiraation elämääsi.
 • Haluat ottaa vastuun omasta itsestäsi, onnellisuudestasi ja hyvinvoinnistasi.
 • Olet kiinnostunut saamaan paremman yhteyden itseesi ja intuitioosi.
 • Kaipaat selkeyttä elämääsi ja olet valmis näkemään vaivaa sen eteen.
 • Olet valmis astumaan omalta mukavuusalueeltasi löytääksesi uusia, luovia vaihtoehtoja ja ratkaisuja niin itseesi, kuin elämääsi liittyen.
 • Olet valmis tekemään muutoksia elämääsi! Olet ehkä jo yrittänyt tehdä jotain, mutta omat yritykset eivät ole johtaneet sellaiseen olotilaan, kuin haluaisit. Osin siksi, että muutokset pelottavat, etkä enää tiedä, miten päästä eteenpäin.
 • Olet valmis tekemään kaikkesi, jotta saat sisäisen rauhan ja selkeyden olotilaasi. Tiedostat, että epätyydyttävä nykytilanne ei voi jatkua ja siksi olet valmis tekemään töitä tilanteen muuttamiseksi.
 • Haluat löytää ilon, innostuksen ja inspiraation elämääsi.
 • Haluat löytää merkityksellisyyden tunteen elämääsi.
 • Haluat oppia löytämään sisäiset voimavarasi ja pysymään omassa voimassasi.
 • Olet kiinnostunut olemaan nykyistä enemmän läsnä, sekä tekemään selkeitä valintoja ja päätöksiä.
 • Haluat olla onnellinen ja nauttia elämästä.

JOS edelleen epäröit huolimatta siitä, että pieni innostuksen tai toivon kipinä tai ehkä helpotuksen tunne on herännyt, voit vielä tarkistaa asian itseltäsi kahdella kysymyksellä:

1. Onko tämä minulle oikein? 2. Onko tämä minulle hyväksi?

Anna vastausten tulla sydämestäsi ja tunnustele myös, mitä kehosi kertoo. Jos vastaus molempiin oli kyllä, niin silloin tämä valmennus on sinua varten!

 

TOIMINTAFILOSOFIA

Vaikka kyseessä on näinkin lyhyt valmennus, on se silti prosessi, jossa kehitystä tapahtuu myös tapaamisten välissä, koko yhteisen matkamme ajan ja vielä paljon sen jälkeenkin. Prosessi alkaa henkisestä päätöksestäsi lähteä tähän mukaan. Silloin sitoutat itsesi tähän kasvupolkuun: annat itsellesi luvan edetä elämässäsi ja aiot tehdä sen nyt!

Kolmessa kuukaudessa tapahtuu paljon – koko ajan myös valmennussessioiden ulkopuolella. Alitajunta työstää käsiteltyjä asioita ja yllättävinä hetkinä voi tulla oivalluksia asioista, joita et tietoisesti sillä hetkellä ajatellut. Pidä siis kynä ja paperi aina mukanasi! Kannattaa kirjoittaa ylös mieleen nousseet asiat heti, etteivät ne unohdu. Ne kaikki ovat tärkeitä kokonaisuuden kannalta ja voivat johdattaa prosessin paljon syvemmälle, kuin mikä alun perin oli tarkoitus.

Valmentajanasi ja kanssakulkijanasi minun tehtäväni on olla herkkänä tarttumaan kohtiin, jotka sitä vaativat tullakseen huomioiduksi ja auttaakseen siten sinua etenemään polullasi. Pidän myös huolen siitä, että kannustan, kyseenalaistan, haastan, rohkaisen ja lempeästi mutta, jämäkästi ”potkin pepulle”, jotta sovitut tehtävät tulevat tehdyksi ja kehitystä oikeasti tapahtuu. Tämä prosessi ei jää pelkäksi teoriaksi, vaan nyt asiat viedään oikeasti käytännön teoiksi asti.

Jokainen valmennusprosessi jatkuu vielä pitkään päättymisensä jälkeen. Mitä pidempi valmennus, sen pidempi jälkivaikutus. Jo kolmessa kuukaudessa ehtii tapahtua sen verran, että sen sulattamiseen ja käytäntöön viemiseen menee aikaa. Huomioita ja oivalluksia tapahtuu vielä kuukausienkin päästä. Joskus voi käydä niin, että ne isot oivallukset tapahtuvatkin nimenomaan valmennusprosessin päätyttyä. Valmennus on pistänyt alulle jotain, joka ottaa aikansa tekeytyä.

Minulle on ehdottoman tärkeätä olla rehellinen. Teen tätä työtä sydämelläni ja täydestä sydämestäni, koska haluan auttaa sinua elämään mahdollisimman onnellista elämää! Siksi ennen valmennusprosessin alkua pidän puolen tunnin tutustumissession, jonka aikana keskustellaan tarkemmin tilanteestasi ja samalla selviää se, toimivatko meidän kahden kemiat hyvin yhteen. Prosessin onnistumisen kannalta on oleellisen tärkeää, että yhteistyö sujuu, on helppoa ja molemminpuolinen luottamus kohdillaan. Selvää on, että kaikki, mitä prosessissa esille nousee, on täysin luottamuksellista. Minulle on kunnia-asia tehdä työni hyvin ja jos tilanne niin vaatii, niin pystyn sanomaan, että minä en ole oikea henkilö sinua auttamaan. Tarvittaessa ohjaan eteenpäin jollekin kollegalle.

.

SUOSITUKSIA

Kaisan kokemus valmennuksesta:

”Lähdin mukaan Kaijan henkilökohtaiseen valmennukseen tuttavani suosittelun pohjalta. Olin äskettäin eronnut pitkästä parisuhteesta ja töissä organisaatiomuutosten johdosta oli ollut paljon muutoksia. Tuntui etten tiennyt kuka olen ja mitä haluan tehdä elämässäni. Olen aina ollut skeptinen kaikenlaiselle huuhaalle, joten suoraan sanottuna suhtauduin vähän varauksella tällaiseenkin valmennukseen. Heti alusta lähtien sain Kaijalta hyviä työkaluja ja konkreettisia tehtäviä jotta pystyin paremmin käsittelemään ja jäsentämään omia sekavia ajatuksia. Joka tapaamisella ja tapaamisten välissä sain uusia oivalluksia omasta ajattelumaailmasta ja siitä kuka oikeasti olen ja mitä haluan. Voin sanoa kliseisesti tutustuneeni itseeni Kaijan opastuksella. Sain puolen vuoden aikana hyödyllisiä keinoja joita voin käyttää jatkossakin erilaisten asioiden jäsentämiseen ja analysointiin. Minua Kaija auttoi niin henkilökohtaisen elämän sekä työelämän asioiden kanssa ja voin suositella lämpimästi valmennusta.”

 

Alun perin Kaisan tavoitteet olivat:

– löytää uusi päämäärä / tavoite elämään
– ymmärtää ja tunnistaa mitä haluan elämältä (henk. koht. & työelämä)
– saada selkeys siihen kuka olen vs. kuka kuvittelen olevani
– oppia olemaan vahvasti oma itseni
– ymmärtää ja oppia mitkä asiat tekevät minut onnelliseksi

Tätä tiivistettiin selkeämmäksi ja konkreettisemmaksi niin, että lopulta intentioksi muodostui: ”Haluan saada elämän perustan kuntoon, että tiedän, mitä haluan elämältä ja olen positiivinen ja onnellinen.” Tältä pohjalta lähti yhteinen puolen vuoden matkamme liikkeelle.   

 

KANSSAKULKIJASI

 Pieni_IMG_5938

Kaija Pitkäniemi

on lämmin ja intuitiivinen henkinen valmentaja, kouluttaja, kirjoittaja ja puhuja sekä Intuitivo Oy:n omistaja. Kaijan kirjoittama Elämän virrassa – Miten elät linjassa muutosten kanssa –kirja sisältää kaksi sydäntä lähinnä olevaa aihetta: aito itsensä tunteminen ja kokonaisvaltainen vastuunotto omasta elämästä. Kirjaan pohjautuu myös Elämän virrassa –verkkokurssi. Oman blogin lisäksi hän kirjoittaa blogia Viisas Elämä –sivustolle, Evento-lehden sivuille sekä vierasblogeja muihin julkaisuihin.

ihmisyys kokonaisuutena on Kaijalle merkityksellistä: ihmisyyden haasteet ja siinä kompuroinnit sekä ihmisenä kehittyminen ovat pysyvä kiinnostuksen kohde. Työsarkaa siinä riittääkin, sillä ihmisinä me emme koskaan ole ”valmiita” – onneksi! Toisaalta juuri omat kokemukset ja eletty elämä antavat aineksia, mistä Kaija ammentaa sisältöä jaettavaksi myös valmennettavilleen. Kaija uskookin vahvasti, että omakohtainen kokemus voittaa parhaimmankin teoriatiedon. Tärkeää on myös, että käsiteltävät asiat ovat käytännönläheisiä ja ratkaisut sovellettavissa arkeen.

Vahvan intuition ohjaamana Kaija onkin kerännyt aikamoisen laajalti elämänkokemusta. Oman tien kulkeminen ei aina ole ollut helppoa. Samaan aikaan on kuitenkin ollut mahdotonta olla kuulematta sydämensä ääntä. Ammatillisesti tämä on tarkoittanut hyppäämistä nuoruuden kutsumuksesta matkailun parissa sivupolulle IT-maailmaan ja sieltä kohti nykyistä elämäntehtävää. Vuonna 2011 Kaija perusti oman yhden naisen verkostoituneen yrityksensä, Intuitivon, joka vastikään sai Nordic Business Awards 2016 –palkinnon kategoriassa: Best for Personal Growth Coaching & Training – Finland.

Kaijalla on vilpitön halu auttaa ihmisiä tuntemaan itsensä paremmin, tulla siksi, joita he oikeasti ovat. Sitä mukaa, kun rehellisyys itseä kohtaa kasvaa, lisääntyy myös ymmärrys muita kohtaan. Valmius ottaa täysi vastuu itsestään tuo tilaa ja vapautta elää haluamaansa elämää. Sydämellä eläminen ja lämmin huumori näkyy Kaijan coachauksissa ja valmennuksissa luontevana tapana kohdata Ihminen, välittömyytenä. Hän saa ihmiset avautumaan, innostumaan ja osallistumaan.

 

MITEN VALMENNUS KÄYTÄNNÖSSÄ TAPAHTUU?

Koska Kaija on rohkeasti toteuttanut omia unelmiaan ja asuu nykyään Pohjois-Espanjassa, tapahtuu valmennus pääosin Skypen kautta. Ilmoittautuessasi saat Skype-osoitteeni. Ohjelmaan sisältyy:

 • 30 minuutin tutustuminen, jossa keskustellaan tilanteestasi, sekä samalla tarkistetaan, että kemiat toimivat. Jos jostain syystä käy ilmi, etten ole oikea henkilö sinua auttamaan, voidaan yhteisellä sopimuksella päättää keskustelu tähän. Tällöin et joudu maksamaan mitään, joten taloudellista riskiä ei tarvitse ottaa. Mikäli yhteisestä sopimuksesta päätämme jatkaa, sovimme aikataulut ja etenemisen seuraavasti:

 

 • Ennakkotehtävä ennen ensimmäistä sessiota
 • 6 x 1,5 tunnin mittainen valmennus noin kuukauden välein. Menetelminä käytän mm. voimallisia coachaavia kysymyksiä, läsnäolo- ja mielikuvaharjoituksia, Tasapainon Avaimet ® -itsetuntemusmenetelmää, sekä tilanteeseesi soveltuvia monipuolisia harjoituksia.
 • Jokaisen kerran välissä sitoudut tekemään annetut välitehtävät.
 • Mahdollisuus 2 x 30 minuutin Skype-keskusteluun / WhatsUp-puheluun valmennuksen aikana
 • Sähköpostituki on käytettävissäsi koko prosessin ajan.

HINTATIEDOT JA MAKSUEHDOT

Valmennuksen hinta on: 195€ / kuukausi (6 erää, kokonaishinta 1170€), kertamaksuna 1120€.

Hinnat sisältävät:

 • 24% arvonlisäveroa
 • yhteensä 11 tuntia henkilökohtaista valmennusta
 • ennakko- ja välitehtävät, sekä valmennuksessa käytettävät harjoitukset, materiaalit ja työkalut, jotka jäävät käyttöösi
 • Tarkkaillen tutuksi –itsetuntemusmateriaalin
 • täysipainoisen keskittymiseni sinuun yhteisen matkamme aikana

Henkilökohtainen valmennus on iso panostus itseen – sekä ajallisesti, että rahallisesti. Kyse on kuitenkin sinun elämästäsi tästä eteenpäin. Kysynkin sinulta: kuinka paljon olet valmis sijoittamaan itseesi? Tai kääntäen: onko sinulla varaa olla sijoittamatta itseesi? Olen vakuuttunut siitä, että tämä valmennus maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin!

Sinun tulevaisuutesi on sinun käsissäsi: Mitä sinä valitset?

IHMETTELYT JA KYSYMYKSET

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?  Ota rohkeasti yhteyttä! Lähetä kysymyksesi tai pyydä lisätietoa:

info(at)intuitivo.fi

Toivotan Sinut Lämpimästi Tervetulleeksi
ottamaan selvää, millainen on valovoimainen sinä!

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin