Henkilökohtainen valmennus: Selkeyttä elämään!

KAIPAATKO SINÄKIN SELKEYTTÄ ELÄMÄÄSI?

Tämä valmennus on syntynyt monien toiveesta:

elämässä on jumitilanne, johon kaipaisi sparrausta ja eväitä jatkaa eteenpäin

mutta ei kuitenkaan haluaisi tässä kohtaa käyttää paljoa aikaa tai rahaa syvempään prosessiin. Nopeita ja helppoja ratkaisuja elämän haastekohtiin harvoin on tarjolla. Yksin niiden kanssa painiessa voi joutua elämään hyvinkin pitkään ja sellainen kuluttaa voimia ja on pois jostain muusta. Tämä vaihtoehto tarjoaa ensiavun ja paljon enemmän!

Jos olet valmis antamaan itsellesi luvan

 • vastaanottaa apua, jotta voit sen jälkeen auttaa itse itseäsi
 • tuntea itseäsi paremmin ja
 • löytää riittävästi rohkeutta päästäksesi elämässä eteenpäin,

on tämä valmennus juuri sinulle.

 

Mikä ikinä elämäntilanteesi, haasteesi tai jumisi onkaan, saat tällä kolmen kuukauden valmennuksella selkeyttä tarkastella elämääsi uusin silmin, sekä voimaa tehdä tarvittavat toimenpiteet asioiden edistämiseksi. Opit myös käytännöllisiä työkaluja, joita voit hyödyntää arjessasi valmennuksen jälkeenkin.

Muutamia esimerkkejä siitä, mihin valmennuksella on haettu ja saatu selkeyttä:

 • Haluan saada selkeyttä siihen, mitä haluan elämältäni.
 • Haluan oppia antamaan anteeksi ja luottamaan että elämä kantaa.
 • Haluan saada takaisin elämäniloni!
 • Haluan tehdä viisaita valintoja ja käyttää aikani hyvin!
 • Haluan löytää uuden motivaation työhön ja elämään!
 • Haluan päästä tasapainoon itseni kanssa.

 

VALMENNUKSEN TARJOAMAT HYÖDYT JA RATKAISUT

– MIKÄ ON TOISIN VALMENNUKSEN JÄLKEEN?

 • Itsetuntemuksesi lisääntyy. Tiedostat rajoittavia uskomuksiasi ja opit, miten ne voi kääntää voimavaraksi.
 • Itsetuntosi ja –luottamuksesi vahvistuvat. Opit näkemään hyvät puolesi ja uskomaan itseesi.
 • Olet lempeämpi ja ymmärtäväisempi itseäsi kohtaan. Arvostat itseäsi ja opit olemaan paras ystäväsi.
 • Opit olemaan enemmän läsnä tässä hetkessä ja kuulemaan sisäistä viisauttasi. Et enää toimi itseäsi vastaan.
 • Löydät selkeyttä siihen, mitä haluat.
 • Saat rohkeutta tehdä tarvittavat muutokset – ovat ne sitten pään sisäisiä muutoksia tai konkreettisia muutoksia elämässäsi.
 • Opit nauttimaan elämästäsi.
 • Saat kokemuksen, miten päästä jumista eteenpäin ja tätä oppia voit hyödyntää jatkossakin.

 

ONKO TÄMÄ OIKEA VALMENNUS SINULLE?

JOS yksikin seuraavista ajatuksista tuntuu omalta, tiedät että tämä valmennus on sinua varten:

 • Tiedostat, että nykytilanne ei voi jatkua ja olet valmis tekemään töitä tilanteen muuttamiseksi.
 • Haluat pois jumittavasta tilanteesta, joka aiheuttaa tyytymättömyyttä tai levottomuutta.
 • Olet valmis ottamaan selvää, kuka oikeasti olet ja mitä haluat.
 • Kaipaat rohkeutta toimia itseäsi kuunnellen, eikä enää muita miellyttääksesi.
 • Haluat tunnistaa rajasi ja ottaa oman voimasi täydesti käyttöösi.
 • Olet valmis ottamaan vastuun omasta itsestäsi, onnellisuudestasi ja hyvinvoinnistasi.
 • Kaipaat selkeyttä elämääsi ja olet valmis näkemään vaivaa sen saadaksesi.
 • Olet valmis tekemään muutoksia elämääsi! Olet ehkä jo yrittänyt tehdä jotain, mutta omat yritykset eivät ole johtaneet sellaiseen olotilaan, kuin haluaisit. Osin siksi, että muutokset pelottavat, eikä enää tiedä, miten päästä eteenpäin.
 • Haluat löytää merkityksellisen tunteen elämääsi.
 • Olet kiinnostunut saamaan paremman yhteyden itseesi ja intuitioosi.
 • Haluat olla onnellinen ja nauttia elämästä.

JOS edelleen epäröit huolimatta siitä, että pieni innostuksen tai toivon kipinä tai ehkä helpotuksen tunne on herännyt, voit vielä tarkistaa asian itseltäsi kahdella kysymyksellä:

 1. Onko tämä minulle oikein? 2. Onko tämä minulle hyväksi?

Anna vastausten tulla sydämestäsi ja tunnustele myös, mitä kehosi kertoo. Jos vastaus molempiin oli kyllä, niin silloin tämä valmennus on sinua varten!

TOIMINTAFILOSOFIA

Vaikka kyseessä on näinkin lyhyt valmennus, on se silti prosessi, jossa kehitystä tapahtuu myös tapaamisten välissä, koko yhteisen matkamme ajan ja vielä paljon sen jälkeenkin. Prosessi alkaa henkisestä päätöksestäsi lähteä tähän mukaan. Silloin sitoutat itsesi tähän kasvupolkuun: annat itsellesi luvan edetä elämässäsi ja aiot tehdä sen nyt!

Kolmessa kuukaudessa tapahtuu paljon – koko ajan myös valmennussessioiden ulkopuolella. Alitajunta työstää käsiteltyjä asioita ja yllättävinä hetkinä voi tulla oivalluksia asioista, joita et tietoisesti sillä hetkellä ajatellut. Pidä siis kynä ja paperi aina mukanasi! Kannattaa kirjoittaa ylös mieleen nousseet asiat heti, etteivät ne unohdu. Ne kaikki ovat tärkeitä kokonaisuuden kannalta ja voivat johdattaa prosessin paljon syvemmälle, kuin mikä alun perin oli tarkoitus.

Valmentajanasi ja kanssakulkijanasi minun tehtäväni on olla herkkänä tarttumaan kohtiin, jotka sitä vaativat tullakseen huomioiduksi ja auttaakseen siten sinua etenemään polullasi. Pidän myös huolen siitä, että kannustan, kyseenalaistan, haastan, rohkaisen ja lempeästi mutta, jämäkästi ”potkin pepulle”, jotta sovitut tehtävät tulevat tehdyksi ja kehitystä oikeasti tapahtuu. Tämä prosessi ei jää pelkäksi teoriaksi, vaan nyt asiat viedään oikeasti käytännön teoiksi asti.

Jokainen valmennusprosessi jatkuu vielä pitkään päättymisensä jälkeen. Mitä pidempi valmennus, sen pidempi jälkivaikutus. Jo kolmessa kuukaudessa ehtii tapahtua sen verran, että sen sulattamiseen ja käytäntöön viemiseen menee aikaa. Huomioita ja oivalluksia tapahtuu vielä kuukausienkin päästä. Joskus voi käydä niin, että ne isot oivallukset tapahtuvatkin nimenomaan valmennusprosessin päätyttyä. Valmennus on pistänyt alulle jotain, joka saa rauhassa tekeytyä.

Minulle on ehdottoman tärkeätä olla rehellinen. Teen tätä työtä sydämelläni ja täydestä sydämestäni, koska haluan auttaa sinua elämään mahdollisimman onnellista elämää! Siksi ennen valmennusprosessin alkua pidän puolen tunnin tutustumissession, jonka aikana keskustellaan tarkemmin tilanteestasi ja samalla selviää se, toimivatko meidän kahden kemiat hyvin yhteen. Prosessin onnistumisen kannalta on oleellisen tärkeää, että yhteistyö sujuu, on helppoa ja molemminpuolinen luottamus kohdillaan. Selvää on, että kaikki, mitä prosessissa esille nousee, on täysin luottamuksellista. Minulle on kunnia-asia tehdä työni hyvin ja jos tilanne niin vaatii, niin pystyn sanomaan, että minä en ole oikea henkilö sinua auttamaan. Tarvittaessa ohjaan eteenpäin jollekin kollegalle.

.

SUOSITUKSIA

Annen kokemus valmennuksesta:

”Siitä on nyt reilut kolme vuotta aikaa, kun tein ison muutoksen elämässäni työhöni liittyen. Jätin vakituisen virkani ja ryhdyin yrittäjäksi – ja vielä ihan eri alalle kuin mitä edustan ammatiltani.

Muutos oli suurempi ja rankempi kuin olin kuvitellut. Jouduin kipeään prosessiin itseni kanssa ja oivalsin, että tarviten ulkopuolista apua, ja niinpä sovin muutaman kerran tapaamiset Kaijan kanssa.

Se oli hyvä päätös. Kaija oli juuri sopiva henkilö ja ammattilainen minulle tuossa tilanteessa. Voin kuvata kahdella sanalla Kaijan tapaa toimia kanssani: lujasti lempeä tai lempeästi luja. Kaija ohjasi määrätietoisesti minua tarkistamaan omia ajatteluratojani ja pinttymiäni sekä suhtautumista itseeni. Hän käytti apunaan mm. pysäyttäviä, rehellisiä kysymyksiä, sekä konkreettisia ja havainnollistavia tehtäviä, joiden avulla työstin omaa tilannettani ja oivalsin omat pinttyneet tapani ajatella asioita sekä suhtautua elämääni ja itseeni. Sain välineitä määrätietoisempaan oman ajatteluni hallintaan. Löysin keinoja lopettaa hyödyttömän dialogin ja jossittelun oman pääni sisällä. Kaija valoi minuun uskoa ja luottamusta tulevaan ja uskoi selviytymiseeni uudessa tilanteessani. Koin olevani arvokas ja arvostettu sellaisena kuin olen, mutta en päässyt ”helpolla”, joka oli juuri se juttu, joka auttoi. Kaija on läsnä ja pistää itsensä likoon. Hänen rauhallinen ja valoisa olemuksensa jo rauhoittaa ja lohduttaa.  Suosittelen lämpimästi Kaijaa, jos tarvitset hyvää coachia ja valmentajaa elämäsi kysymyksissä. ”

– Anne Kostiainen

 

KANSSAKULKIJASI

 Pieni_IMG_5938

Kaija Pitkäniemi

on lämmin ja intuitiivinen henkinen valmentaja, kouluttaja, kirjoittaja ja puhuja sekä Intuitivo Oy:n omistaja. Kaijan kirjoittama Elämän virrassa – Miten elät linjassa muutosten kanssa –kirja sisältää kaksi sydäntä lähinnä olevaa aihetta: aito itsensä tunteminen ja kokonaisvaltainen vastuunotto omasta elämästä. Kirjaan pohjautuu myös Elämän virrassa –verkkokurssi. Oman blogin lisäksi hän kirjoittaa blogia Viisas Elämä –sivustolle, Evento-lehden sivuille sekä vierasblogeja muihin julkaisuihin.

ihmisyys kokonaisuutena on Kaijalle merkityksellistä: ihmisyyden haasteet ja siinä kompuroinnit sekä ihmisenä kehittyminen ovat pysyvä kiinnostuksen kohde. Työsarkaa siinä riittääkin, sillä ihmisinä me emme koskaan ole ”valmiita” – onneksi! Toisaalta juuri omat kokemukset ja eletty elämä antavat aineksia, mistä Kaija ammentaa sisältöä jaettavaksi myös valmennettavilleen. Kaija uskookin vahvasti, että omakohtainen kokemus voittaa parhaimmankin teoriatiedon. Tärkeää on myös, että käsiteltävät asiat ovat käytännönläheisiä ja ratkaisut sovellettavissa arkeen.

Vahvan intuition ohjaamana Kaija onkin kerännyt aikamoisen laajalti elämänkokemusta. Oman tien kulkeminen ei aina ole ollut helppoa. Samaan aikaan on kuitenkin ollut mahdotonta olla kuulematta sydämensä ääntä. Ammatillisesti tämä on tarkoittanut hyppäämistä nuoruuden kutsumuksesta matkailun parissa sivupolulle IT-maailmaan ja sieltä kohti nykyistä elämäntehtävää. Vuonna 2011 Kaija perusti oman yhden naisen verkostoituneen yrityksensä, Intuitivon, joka vastikään sai Nordic Business Awards 2016 –palkinnon kategoriassa: Best for Personal Growth Coaching & Training – Finland.

Kaijalla on vilpitön halu auttaa ihmisiä tuntemaan itsensä paremmin, tulla siksi, joita he oikeasti ovat. Sitä mukaa, kun rehellisyys itseä kohtaa kasvaa, lisääntyy myös ymmärrys muita kohtaan. Valmius ottaa täysi vastuu itsestään tuo tilaa ja vapautta elää haluamaansa elämää. Sydämellä eläminen ja lämmin huumori näkyy Kaijan coachauksissa ja valmennuksissa luontevana tapana kohdata Ihminen, välittömyytenä. Hän saa ihmiset avautumaan, innostumaan ja osallistumaan.

 

MITEN VALMENNUS KÄYTÄNNÖSSÄ TAPAHTUU?

Koska Kaija on rohkeasti toteuttanut omia unelmiaan ja asuu nykyään Pohjois-Espanjassa, tapahtuu valmennus pääosin Skypen kautta. Ilmoittautuessasi saat Skype-osoitteeni. Ohjelmaan sisältyy:

 • 30 minuutin tutustuminen, jossa keskustellaan tilanteestasi, siitä, mihin haluat apua sekä samalla tarkistetaan, että kemiat toimivat. Jos jostain syystä käy ilmi, etten ole oikea henkilö sinua auttamaan, voidaan yhteisellä sopimuksella päättää keskustelu tähän. Tällöin et joudu maksamaan mitään, joten taloudellista riskiä ei tarvitse ottaa. Mikäli yhteisestä sopimuksesta päätämme jatkaa, edetään seuraavasti:

 

 • Ennakkotehtävä ennen ensimmäistä sessiota
 • 3 x 1,5 tunnin mittainen valmennus noin kuukauden välein. Menetelminä käytän mm. voimallisia coachaavia kysymyksiä, sekä läsnäolo- ja mielikuvaharjoituksia.
 • Jokaisen kerran välissä sitoudut tekemään annetut välitehtävät.
 • Lopuksi 30 minuutin palautekeskustelu ja yhteenveto valmennuksen annista sekä jatkotoimenpiteistä.

 

HINTATIEDOT JA MAKSUEHDOT

Valmennuksen hinta yksityishenkilölle on: 199€ / kuukausi (3 erää, kokonaishinta 597€), kertamaksuna 540€. Toivomistasi muista maksujärjestelyistä ota yhteyttä.

Hinnat sisältävät:

 • 24% arvonlisäveroa
 • yhteensä 5,5 tuntia henkilökohtaista valmennusta
 • ennakko- ja välitehtävät, sekä valmennuksessa käytettävät harjoitukset, materiaalit ja työkalut, jotka jäävät käyttöösi
 • täysipainoisen keskittymiseni sinuun yhteisen matkamme aikana

Henkilökohtainen valmennus on iso panostus itseen – sekä ajallisesti, että rahallisesti. Kyse on kuitenkin sinun elämästäsi tästä eteenpäin. Kysynkin sinulta: Kuinka paljon olet valmis sijoittamaan itseesi? Tai kääntäen: onko sinulla varaa olla sijoittamatta itseesi?  Olen vakuuttunut siitä, että tämä valmennus maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin!

Sinun tulevaisuutesi on sinun käsissäsi: Mitä sinä valitset?

 

IHMETTELYT JA KYSYMYKSET

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?  Ota rohkeasti yhteyttä! Lähetä kysymyksesi tai pyydä lisätietoa:

info(at)intuitivo.fi

Toivotan Sinut Lämpimästi Tervetulleeksi
Selkeyttämään Elämääsi!

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin