Elämän virrassa -verkkokurssi

Kun on sydän auki, ei ole mitään hätää!

Tämä kurssi syntyi tuon lauseen siivittämänä. Sen merkitys on viimeisen puolen vuoden aikana itselleni kirkastunut ja selkeytynyt niin, että tämä verkkokurssikin pääsi syntymään.

Kirjani Elämän virrassa – Miten elät linjassa muutosten kanssa ilmestyi syyskuussa 2016 ja lukijat ovat tällaista kurssia sen tueksi kaivanneet. Tässä se nyt on! Tämä kurssi on minulta sinulle, sydämeltä sydämelle.

wp_20160911_17_40_39_pro

 

KURSSIN ANTI SINULLE

Elämän virrassa -kurssi auttaa sinua elämään omaa merkityksellistä elämääsi luottaen ja siitä nauttien.

 • Kurssin laineilla opit paljon itsestäsi ja saat oivalluksia, joista jokin voi jopa muuttaa elämäsi suuntaa.
 • Opit tunnistamaan itseäsi rajoittavia ajatuksia ja uskomuksia, sekä selättämään niitä.
 • Opit havainnoimaan enemmän ja näkemään asioita aiempaa laajemmasta näkökulmasta.
 • Opit näkemään oman osuutesi kokonaisuudessa ja saat rohkeutta toteuttaa elämääsi niin kuin se sinulle on parhaaksi.
 • Opit höllentämään otetta tarpeesta suorittaa ja hallita elämää.
 • Opit navigoimaan muutosmyrskyissä, surffaamaan sydäntäsi kuunnellen ja sen viisauteen perustuen luomaan omannäköistä ainutlaatuista elämääsi.
 • Kurssin aloituksesta kahden kuukauden päästä osaat olla ainakin hiukan armollisempi, hyväksyvämpi ja rakastavampi itsellesi.
 • Saat elämääsi lisää iloa, innostusta ja luottamusta.
 • Opit luottamaan ja antautumaan elämän virtaukseen.
 • Saat erinomaisia työkaluja arkeesi ja hyödynnettäväksesi milloin vain tästä eteenpäin.

Kurssi pohjautuu Elämän virrassa -kirjaan, mutta sillä ei ole merkitystä, oletko kirjan jo lukenut vai et. Tämä kurssi johdattelee muutamiin kirjan teemoihin syventäen niin, että sinä pääset itse tekemään ja kokemaan asioita. Se on ainoa todellinen tapa oppia. Pelkkä lukeminen johtaa usein muka-ymmärtämiseen, muttei aitoon sisäistämiseen. Kun viet asiat käytäntöön, niin sisäistät ja opit!

 

Intuitivo_Katse-0217_Intuitivo_Sand_0217

 

8 VIIKON MATKA ITSEEN

Mitä elämän virrassa eläminen oikeasti tarkoittaa? Millaisista askelmista matka siihen koostuu?

Kun on linjassa itsensä kanssa, yhtä sydämensä totuuden kanssa, niin elämä virtaa. Tuohon virtaukseen tarvittavat askeleet johtavat sisäänpäin. Tällä itseopiskelukurssilla opastan sinut syvemmälle itseesi, jotta löydät vastaukset helpommin sisältäsi. Haastan sinut pohtimaan vastauksia kysymyksiin, joita ehkä olet tähän asti vältellyt. Tai niitä ei ole tullut mieleesikään. Tai sitten niihin ei ole ollut aikaa. Tai ehkä aika ei tähän mennessä ole ollut siihen kypsä.

Jos nyt kuulet kutsun, on sinun osuutesi tehdä päätös ja lähteä ottamaan selvää, millaista elämä voi parhaimmillaan olla! Ota itsellesi aikaa ja tee harjoitukset niin, että ehdit viedä omaksumiasi asioita käytäntöön. Vain siten huomaat hyödyn. Vain siten huomaat jonkin itsessäsi muuttuneen kevyemmäksi, luottavaisemmaksi, iloisemmaksi.

On täysin sinun valintasi, miten paljon aikaa haluat tässä kohtaa käyttää. Kahdessa kuukaudessa pääset jo pitkälle, mutta matka ei toki siihen lopu. Se jatkuu läpi elämän ja tämä kurssi toimii ponnahduslautana entistä palkitsevammalle elämälle.

ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄSTÄ!

 Intuitivo_Luonnonsilta_0217

 

ETENEMINEN VIIKKO VIIKOLTA

VIIKKO 1: AITO ITSENSÄ TUNTEMINEN & TOTUUDELLISUUS
Kuka ja mitä minä oikein olen? Olenko se, kuka luulen olevani vai kenties se, jonka muut haluavat minun olevan? Millaisia rooleja ja maskeja ylläpidän suojellakseni itseäni? Mitä olisi olla itselleen totta? Aidosti rehellinen ja totuudellinen minä, sekä itselle, että muille. Varaudu yllätyksiin!

 

VIIKKO 2: ARVOT, ASENNE & USKOMUKSET
Mitkä ovat tärkeimmät arvosi? Ovatko ne oikeasti sinun vai jonkun muun? Mikä on sinulle tärkeätä ja merkityksellistä? Entä miten suhtaudut elämässä eteen tulevaan? Millainen on asenteesi? Millaisten uskomusten annat johdattaa valintojasi? Opi tunnistamaan noita itseään toteuttavia ennusteita, sekä tarvittaessa muuttamaan niitä itsellesi edulliseksi.

 

VIIKKO 3: MUUTOKSET
On muutoksia, joita tapahtuu riippumatta siitä, haluammeko niitä tai emme. Sitten on sellaisia muutoksia, joita haluaisimme tapahtuvan, mutta syystä tai toisesta emme saa niitä itse tehtyä. Tässä jaksossa opit muutoksen läpiviennin prosessin: sen, miten viet toivomasi muutoksen alusta loppuun asti.

 

VIIKKO 4: LÄSNÄOLO, HYVÄKSYMINEN & KIITOLLISUUS
On eri asia olla fyysisesti paikalla, kuin henkisesti läsnä. Kyky olla läsnä on jo nyt tärkeää ja korostuu ajan myötä vielä lisää. Kun olet läsnä, olet juurevasti omassa voimassasi, etkä toimi automaatiolla tai ole muiden vietävänä. Kun olet aidosti läsnä, on helpompi myös hyväksyä kaikki niin kuin on, sekä olla kiitollinen siitä kaikesta, mitä jo on.

 

VIIKKO 5: VASTUUNKANTOKYKY
Kun elämä paiskaa vastoinkäymisiä tai itsellä on huono olla, mikään ei ole helpompaa, kuin syyttää niistä muita ihmisiä, olosuhteita tai tilanteita. Totuus on kuitenkin, että minä itse olen vastuussa aivan kaikesta: ajatuksistani, tunteistani, tuntemuksistani ja viime kädessä teoistani. Vastuunkantokykyä ei voi ulkoistaa, mutta sen sisäistäminen vapauttaa.

 

VIIKKO 6: LUOMINEN & LUOTTAMINEN
Tällä viikolla antaudutaan luovuuden hurmaan. Uskalletaan unelmoida suuria ja kysyä itseltä: mitä minä haluan? MITÄ MINÄ IHAN OIKEASTI HALUAN? Mikä on sydämeni toive? Opimme luomisen kaavan ja vahvistamme luomustamme luottamuksella. Luotanko itseeni? Luotanko, että elämä kantaa?

 

VIIKKO 7: INTUITIO & MYÖTÄTUNTO Intuitio on sydämen ääni. Se on se, joka johdattelee elämää järjellä selittämättömiä reittejä. Se on vahva luottamus: Mä vain tiedän! Tutustutaan siis tähän upeaan voimaan, joka meillä kaikilla on. Harjoitetaan sitä. Kun nyt kerran sydämessä ollaan, niin tutkitaan myös myötätuntoa. Kuinka myötätuntoinen olet tänään ja miten sen osoitat?

 

VIIKKO 8: HYVINVOINTI
Miten voisit voida mahdollisimman hyvin? Miten paljon hyvää sallit itsellesi? Kokonaisvaltainen hyvinvointi on valtavan laaja aihe. Kaikki edellä käsitellyt teemat ovat osa hyvin voivaa ihmistä. Tässä viimeisessä osassa keskitymme erityisesti kolmeen omaa sydäntäni lähellä olevaan asiaan: itsensä rakastaminen, anteeksianto ja salliminen.

 

Intuitivo_Heart_0217

 

JOS SINUA KIINNOSTAA TIETÄÄ,

 • Kuka ja mitä olet pintaa syvemmältä?
 • Miten voit olla vähemmän stressaantunut ja enemmän läsnä?
 • Miten voit suorittaa vähemmän ja nauttia enemmän?
 • Mihin kaikkeen voit itse vaikuttaa jo pienilläkin muutoksilla?
 • Miten viet läpi toivomasi muutoksen alusta loppuun asti?
 • Miten luot unelmiesi elämän?
 • Miten opit luottamaan enemmän?
 • Miten voisit voida mahdollisimman hyvin?

on tämä oikea kurssi sinulle.

TILAA VERKKOKURSSI TÄSTÄ!

SALLI MINUN OLLA MATKAOPPAASI

 Pieni_IMG_5938

 Olen Kaija, henkinen valmentaja, innostaja, puhuja ja kirjoittaja.

Sinun ei tarvitse kulkea matkaasi yksin. Salli minun kulkea kanssasi 8 viikon ajan. Joka viikko lähetän sinulle materiaalin, joka sisältää teoriatiedon lisäksi esimerkkejä, tarinoita, omia kokemuksiani ja runsaasti harjoituksia.

Jos niin haluat, olen taustatukenasi vastaamassa kysymyksiisi, ihmettelyihisi ja haasteisiisi, sekä iloitsemaan kanssasi oivalluksistasi ja onnistumisistasi!  Tiedän omasta kokemuksesta, että kanssakulkijasta on valtavasti apua. Yksinkin totta kai voi itsensä kasvattamisen polkua kulkea, mutta se on huomattavasti hitaampi tapa.

Olen omalla pitkällä ja monesti hyvinkin kivisellä tiellä siinä vaiheessa, että koen nyt olevani valmis antamaan itsestäni vieläkin enemmän. Olen saanut kokea, että onnellisuus ei ole vain ohimenevä tila, vaan elämäntapa. Olen löytänyt itsestäni syvällä tasolla sen, mitä olen koko elämäni hakenut: rakkauden. Rakkauden itseäni ja elämää kohtaan. Nyt kun itse tiedän, miltä se tuntuu ja että tuo oikeasti on mahdollista, haluan auttaa myös sinua löytämään sen tunteen itsestäsi.

 

MITEN VALMENNUS KÄYTÄNNÖSSÄ TAPAHTUU?

Tilauksesi jälkeen saat sähköpostiisi ensimmäisen osion ja pääset heti aloittamaan. Tämän jälkeen saat joka viikko kahdeksan viikon ajan uuden mielenkiintoisen osion itsellesi.

Jotta elämä pääsee virtaamaan kunnolla, tarvitaan selkeyttä, tietämystä, tahtoa ja vaivannäköä. Vaikket tekisi yhtään harjoitusta tai teet vain osan, saat kurssista paljon irti. Harjoituksiin sitoutumalla saat irti paljon enemmän! Valinta on sinun. Aina.

Miten paljon muutosta kaipaat elämääsi? Miten paljon haluat oppia ja kasvaa ihmisenä? Vain sinä tiedät. Sinä teet päätökset oman tulevaisuutesi suhteen.

OSTA VALMENNUS TÄSTÄ!

IHMETTELYT JA KYSYMYKSET

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?  Ota rohkeasti yhteyttä! Lähetä kysymyksesi tai pyydä lisätietoa:

info(at)intuitivo.fi

Toivotan Sinut Lämpimästi Tervetulleeksi astumaan Elämän virtaan!

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin