Coachaus ihmiseltä toiselle

UUTUUS: Valmennuspolku henkilökohtaisesti Sinulle: Linjassa itsesi kanssa

Elämässä on periaateessa kaikki hyvin, mutta…

Tuntuuko siltä, että elämässäsi on periaatteessa kaikki hyvin, mutta silti jotain puuttuu? Et ole ajatustesi ja tunteinesi kanssa yksin, sillä epämääräinen tyytymättömyyden tai merkityksettömyyden tunne vaivaa tänä päivänä aika monia. Koet ehkä haluavasi löytää jotain syvempää merkitystä itsestäsi ja elämästäsi. Olet valmis henkiseen kasvuun ja itsesi kehittämiseen, mutta yksin se voi olla vaikeaa.  

 Coaching kasvun tueksi

Coaching on prosessi, johon sitoutuminen on helppoa silloin, kun ihmisen tarve saada apua on riittävän iso.  Ensihetkestä alkaen coachattava uppoutuu prosessiin ja huomaa, kuinka alitajunta tekee työtään myös tapaamisten välissä. Coach toimii peilinä, kuuntelee, kysyy, kyseenalaistaa, kannustaa rohkeasti rehellisyyteen itselleen sekä haastaa katsomaan asioita pintaa syvemmältä. Läsnäolon harjoittelu on tärkeä osa prosessia.

Mitä hyötyä?

Saat  luotettavan kanssakulkijan tukemaan matkaasi kohti itseäsi samalla, kun itsetuntemuksesi ja –luottamuksesi lisääntyvät. Saat vetoapua viemään oivalluksesi käytännön teoiksi ja huomaat, kuinka ne alkavat näkyä konkreettisina muutoksina, sillä liike laittaa asioita eteenpäin.  Muutaman kuukauden panostus kantaa hedelmää pitkälle eteenpäin, kenties loppuelämäksesi!

Miten toimii käytännössä?

Oman elämäntilanteesi ja -tarpeesi mukaan sovitaan riittävä määrä tapaamiskertoja, á 1,5 tuntia kerrallaan. Tapaamiset on hyvä pitää noin kuukauden välein, jotta niiden välissä on aikaa oivaltaa, sisäistää ja huomioida muutokset.

KYSY LISÄÄ

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin