Aistikasta elämää ja sisäistä tasapainoa Toscanassa 7.-12.6.2015

Miltä tuntuisi viettää loma, jossa on yhdistelmä aurinkoa, elämäntäyteistä Toscanaa, syventymistä omaan itseen, hiljentymistä, yhdessäoloa saman henkisten ihmisten kanssa ja rentoa vapaa-aikaa? Jos tällainen huvin ja hyödyn yhdistelmä puhuttelee, niin tervetuloa mukaan!

Tällä matkalla tutustut itseesi ehkä paremmin kuin koskaan ennen! Viikon aikana opit olemaan enemmän läsnä ja yhteydessä sisimpääsi. Kotiin viemisiksi saat paitsi intoa ja voimaa, niin myös hyödyllisiä työkaluja arkeesi.

Valmennus tuo yhdessäoloa ja iloa kaikille aisteille. Se on loistosijoitus itseen kenelle tahansa, joka haluaa aidosti kehittää henkistä kapasiteettiaan. Itsensä aito tunteminen ei ole koskaan liian myöhäistä!

Matkanjärjestäjä, hinta ja ilmoittautumiset

Vastuullisena matkanjärjestäjänä on SaariTours. Matkanjohtaja Leena Immonen Leena on auktorisoitu matkaopas, puhuu sujuvaa italiaa ja tuntee Toscanan.

Hinta 6 päivän matkalta on 679 € plus lentolippu. Varaa paikkasi heti tästä: leena.immonen@saaritours.fi, p. 040-840 7679. ILMOITTAUTUMISET VIIMEISTÄÄN TO 7.5.2015!

Hintaan sisältyy:
– lentokenttäkuljetus Rooma-Lucignano-Rooma
– majoitus 2 hengen huoneessa 5 yötä
– aamiaiset
– kokoustilan käyttö päivittäin
– tasapainoisen elämän valmennus joka aamupäivä
– Iltapäivisin/iltaisin kuljetukset ja opastukset Sienassa, Cortonassa, Montepulcianossa ja Assisissa
– kahden asiantuntijan palvelut – Kaija Pitkäniemen ja Leena Immosen aamusta iltaan
– yllätyksiä, ihmisten tapaamisia, salaisia paikkoja…

Ohjelma 

Valmennusta 4 päivänä aamuisin klo 9-12 , iltapäivällä ja illansuussa kierretään Toscanaa.

Sunnuntai
Lento Roomaan, aikataulut riippuvat lentolipuista. Majapaikkamme on Trattoria Toto, tunnelmallinen perhehotelli Lucignanon pienessä kukkulakylässä. Hotellin mennään sisään puutarhan kautta, ja ohi mennessäsi voit poimia tuoreet viinirypäleet suuhusi. Puutarhassa on uima-allas – harvinaista herkkua keskellä mitään kaupunkia!  Valmennukset pidetään Toton aamiaissalissa, puutarhassa, ja vielä teille yllätykseksi jäävässä ainutlaatuisessa paikassa samassa kaupungissa!

Maanantai
Valmennus: itsetuntemus, arvot, uskomukset, läsnäolon merkitys
Mitä itsetuntemus oikein tarkoittaa? Tasapainon Avaimet®  itsetuntemuksen välineenä.
Mitkä ovatkaan arvomme, joiden tehtävänä on ohjata elämäämme ja ennen kaikkea, miten ne näkyvät elämässämme? Entä mitä kaikkia uskomuksia meiltä löytyykään? Miten rajoittavista uskomuksista voi luopua tai kääntää ne rakentaviksi?  Läsnäolon esittely ja harjoitus.

Iltapäivä Montepulcianossa ja Cortonassa – kaksi korkeilla kukkuloilla olevaa ihastuttavaa kaupunkia, kummatkin 600 metrin korkeudessa merenpinnasta. Cortonan Tonino-ravintolasta katsomme uskomatonta näkymää kymmenien kilometrien päähän Trasimeno-järvelle, Montepulcianosta näemme Val di Chianan koko laakson kerralla. Cortonassa on monien mielestä Toscanan paras jätskimyymälä, siellä on yksi Leenan lempiviinibaareista, ja paikkaa leimaa omalaatuinen historiallinen henki – jo etruskit valitsivat tämän tähystyspaikakseen. Montepulciano on elegantti, viimeisein päälle italialaisten tyylitajuun rakennettu ikivanha kaupunki, täynnä erikoisia kauppoja.

Tiistai
Valmennus: liikemeditaatio, tarinat ja vastuunkantokyky, reagointitavat
Olemme tunnollista kansaa ja hoidamme työmme hyvin. Aito vastuullisuus on kuitenkin paljon enemmän. Jokainen ihminen on vastuussa itsestään: ajatuksistaan, sanoistaan, tunteistaan ja teoistaan. Sen sijaan, että syytämme olosuhteita tai muita ihmisiä, voimme ymmärtää tilanteita syvemmin ja nähdä, että meillä on aina vapaus valita.  Käymme myös läpi vuorovaikutustaitoja sekä sen, miten erilaiset reagointitavat vaikuttavat vuoroin vaikuttamiseen.

Iltapäivällä Chiantin kierros lounaineen. Käymme kahdella viinitarhalla, nautimme lounaan toisella niistä. Näet Chiantin kukkulat ja viinitarhat, maistelet maailmankuuluja viinejä, ostat ehkä kotiin paikallista oliiviöljyä, nautit lounaan ulkoilmassa aidossa viinitarhassa. Voi olla että pääsemme yksityispihalle ihailemaan rosmariinipensaikkoja – katsotaan!

Keskiviikko
Valmennus: läsnäoloharjoitus, asenne ja ajankäyttö
Minkä värisin silmälasein katselet maailmaa? Elämässä ja maailmassa tapahtuu paljon kaikenlaista. Asenne on yksi merkittävimmistä asioista, johon voit itse vaikuttaa!  Käymme läpi erilaisia asenteita. Myös kiire on asenne. Tarkastelemme ajankäyttöämme ja kiireen olemusta. Saat mukaasi muutaman konkreettisen työkalun omaan ajankäyttöösi.

Iltapäivä Sienassa – Toscanan mukavimmassa kaupungissa. Kaupunki on todella ihmisten kaupunki – mitä sanotte esimerkiksi siitä että kun se ”contrada” eli kaupunginosa, joka voittaa vuosittain järjestettävät Palio-hevoskilpailut, koko ao kaupunginosa syö ulkona Sienan kaduilla niin monta iltaa peräkkäin kuin mitä contrada on voittanut kisat sitten vuodesta 1581? Sienan reissulla saa opastetun kierroksen, ja pääset museoon, jonne muilla ei ole pääsyä (pieni varaus tähän järjestelyyn). Täällä vietämme ihastuttavan iltapäivän, ihailemme kaupungin aarteita, nautimme elämänmenosta, ja shoppailijalle Siena on mitä parhain!

Torstai
Valmennus: liikemeditaatio, arkkityyppi ja voimaa arkeen!
Kuka oikein olen pohjimmiltani? Kaiken kiireen ja suorittamisen touhussa kadotamme helposti itsemme. Ajaudumme hukkaan ja ihmettelemme, miksi elämä ei toimi niin kuin haluaisi. Yksi vastaus löytyy arkkityypistä. Sen avulla selviää, mikä on minulle luontaista ja miten voin sitä jatkossa ottaa enemmän huomioon.
Voimaantumisen vahva viisikko. Miten pitää huolta, että jaksamista riittää matkan jälkeenkin? Mitä konkreettista jäi käteen? Mitä muutoksia haluat tehdä omassa elämässäsi? Miten päätökset viedään sanoista tekoihin?

Iltapäivä Assisissa – Franciscus Assisilaisen kotikaupungissa. Tämä on Toscanan henkisin paikka, aivan erityinen tunnelmaltaan. Tässäpä varsin vaikuttava lopetus viikon itsetutkiskelulle.

Materiaali

Osallistujat saavat mukaansa Tarkkaillen tutuksi –itsetuntemusmaterialin, jota myös hyödynnetään valmennuksessa. Esitykset lähetetään PDF-muodossa.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin